Junte-se à nossa equipa e faça parte de um futuro excitante

A equipa Newtec

Na Newtec, trabalhamos com o objetivo comum de desenvolver, fabricar e comercializar equipamentos de pesagem, embalamento e triagem inovadores e de elevada qualidade para a indústria alimentar.

Consideramos os nossos funcionários o nosso maior património. Desta forma, queremos criar um ambiente inspirador e de apoio para atrair e reter continuamente pessoas talentosas com mentalidades inovadoras e engenhosas.

Construímos uma equipa de muito sucesso e estamos continuamente à procura de novos colaboradores (tais como engenheiros de software, engenheiros mecânicos, ferreiros, eletricistas) que queiram contribuir para o fortalecimento e desenvolvimento do nosso negócio.

Follow us on LinkedIn for ongoing updates about vacancies and Internship and Project Day (Praktik- og Projektdag) at SDU.


Dia do Estágio e da Carreira SDU

A construção de pontes entre a Newtec e os alunos é uma parte importante da nossa cultura. Encontre-nos no Dia do Estágio e da Carreira na SDU e saiba mais sobre nós, a nossa indústria e o que estamos a trabalhar atualmente.


Ambiente multicultural

Oferecemos excelentes empregos e oportunidades de carreira numa empresa internacional altamente envolvida em incestigação. Temos um forte compromisso com a inclusão e prezamos o nosso ambiente de trabalho informal e intercultural. Somos conhecidos por sermos diretos e ter uma mentalidade aberta. O nosso objetivo é manter uma cultura aberta e dinâmica, onde o nosso comportamento e interação uns com os outros se baseiam na integridade e no respeito.

A Newtec valoriza o espírito de equipa, o pensamento inovador e uma abordagem dedicada para atingir os nossos objetivos e agregar valor às soluções do cliente.

À procura de uma oportunidade excitante de carreira?

Ligue-nos hoje ou envie-nos uma candidatura espontânea e curriculum (CV) com a indicação da sua área de interesse. Envie a sua candidatura para: hr@newtec.dk, att.: Departamento de RH

Investigação e desenvolvimento

Trabalhamos em estreita cooperação com pesquisadores, cientistas, universidades e estudantes de doutoramento nacionais e internacionais para identificar novos desenvolvimentos e perceções com o potencial de transformar toda a indústria no futuro.

Open Science Aarhus Universitet University Newtec polymer A Newtec é um parceiro ativo da rede Open Science (ciência aberta).

Ver mais

Vagas

Maskiningeniør

Newtec A/S søger en maskiningeniør

Er du klar på nye udfordringer? Trives du i et dynamisk team? Kan du håndtere mange forskellige opgaver i en travl hverdag? Så er det måske dig vi søger til at indgå i vores konstruktionsafdeling.

Newtec er en af verdens førende producenter af højteknologiske veje-, pakke- og sorteringsmaskiner. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikke maskiner til fødevareindustrien.

Hos Newtec er udvikling og innovative løsninger altid i højsæde. Det giver udfordrende og varierende arbejdsopgaver i et spændende, internationalt miljø.

Du vil indgå i et stærkt team af ingeniører og teknikere, som brænder for deres fag og sætter en ære i at konstruere løsninger, som imødekommer vores kunders specifikke behov ved at kombinere eksisterende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde og optimere vores produktprogram.
 • Deltage i konstruktion af kundespecifikke ordrer.
 • Give teknisk support til salgsafdelingen ved at udarbejde salgslayouts og omkostningsestimater.
 • Følge konstruktion af projekter fra salg til levering.
 • Være kreativ og resultatorienteret og i stand til at realisere dine idéer.

Om dig

Vi søger en maskiningeniør som har god teknisk forståelse og kan sætte sig ind kundens behov. I samarbejde med din gruppe og den øvrige organisation, skal du kunne bidrage til at levere det rigtige produkt samt sikre, at maskinerne bygges i henhold til den høje standard og kvalitet, som Newtec står for. Du skal ligeledes være struktureret og kunne bevare overblikket, selvom du arbejder parallelt på flere forskellige opgaver, således at du når i mål med disse indenfor deadline.

Vi forventer at du:

 • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Har stærke tekniske færdigheder inden for maskindesign, fremstilling og materialer.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Kan bruge 3D CAD -systemer til at designe og oprette dokumentation i henhold til internationale standarder, gerne Solid Works.
 • Har kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller tilsvarende ERP-system.
 • Kan anvende Microsoft Office.

Herudover vil det være en fordel med erfaring indenfor fødevareindustrien og tyndpladebearbejdning indenfor rustfrit stål.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en dynamisk eksportvirksomhed med forhandlere i mere end 50 lande.
 • Et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor du kan sætte dit præg.
 • En hverdag i en uformel organisation, hvor vi sætter stor pris på godt humør.
 • Gode kollegaer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Maskiningeniør

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Vi vil behandle ansøgningerne løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning i hurtigst muligt.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi vil behandle ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.

Elektronikingeniør

Newtec Engineering A/S søger en Elektronikingeniør

Vil du være med til at udvikle fremtidens robotteknologi, udforske grænserne og gøre ide til virkelighed? Så er det måske dig vi søger:

Newtec Engineering A/S søger en elektronikingeniør til et stærkt team af elektronik- og softwareingeniører. Du skal være med til at udvikle både prototyper og færdige produkter i en udvikling/forskningsafdeling, og dermed være med til at virkeliggøre nyeste forskning. Vi forventer, at dine styrker ligger indenfor elektronik. Du vil i dagligdagen indgå i et udviklingsteam som har tæt samarbejde med bl.a. fysikere, kemikere og mekaniske ingeniører. Du kommer til at arbejde i en udviklingsorienteret virksomhed, og vi ser derfor gerne at du er glad for nye udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Design af svagstrømselektronik til integrerede systemer.
 • Programmering af logikker til indlejrede systemer.
 • Udvikling af testmetoder og fejlfinding.
 • Integration af elektroniske komponenter i maskiner og systemer.
 • Samarbejde med tværfaglige teams for at sikre optimal produktintegration.

Som ny elektronikingeniør hos Newtec, skal du besidde følgende kompetencer og kvalifikationer:

Faglige egenskaber:

 • Uddannet inden for svagstrømselektronik eller tilsvarende.
 • Erfaring med design og simulering af elektroniske kredsløb.
 • Kendskab til printlayout og PCB-design.
 • Godt kendskab til måleudstyr og fejlfindingsteknikker.
 • Erfaring med hele produktcyklussen fra ide og prototype til færdigt produkt.

Personlige egenskaber:

 • At du har en analytisk tankegang og evner at tænke ud af boksen.
 • At du er en holdspiller der samtidig kan arbejde selvstændigt og tør tage ansvar for projekter og opgaver.
 • At du er fleksibel og evner at tilpasse dig ændrende krav og deadlines.
 • At du er motiveret og har en positiv holdning og vilje til at lære og udvikle dig.

Vi tilbyder:

 • 37 timers stilling med flekstid.
 • En flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejdere har mulighed for at tage initiativ og ansvar.
 • Spændende opgaver i en international virksomhed med et stort forhandlernetværk, samt et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan sætte deres præg. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode sociale arrangementer.
 • Spændende job- og karrieremuligheder i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på forskning og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk for at identificere nyudvikling og transformere hele industrien.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2024. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Elektronikingeniør

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.

Softwareudvikler

Newtec Engineering A/S søger en Softwareudvikler

Er du klar på at sætte dit præg på fremtidens teknologi og er du passioneret for at skabe læsninger der vil forme vores digitale fremtid? Så er det måske dig vi søger:

Newtec Engineering A/S søger en softwareudvikler til et stærkt team af elektronik- og softwareingeniører. Du skal være med til at udvikle både prototyper og færdige produkter i en udvikling/forskningsafdeling, og dermed være med til at virkeliggøre nyeste forskning. Du vil i dagligdagen indgå i et software team som har tæt samarbejde med bl.a. fysikere, kemikere og mekaniske ingeniører. Du kommer til at arbejde i en udviklingsorienteret virksomhed, og vi ser derfor gerne at du er glad for nye udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Udvikling af software til prototyper i tæt samarbejde med et udvikling/forskningsteam.
 • Integrering af prototyper i nye og eksisterende produkter, med hensyn til software.
 • Prototype/Produkt løsninger i tværfaglige grupper.

Som ny softwareingeniør hos Newtec, skal du besidde følgende kompetencer og kvalifikationer:

Faglige egenskaber:

 • Har en kandidat indenfor software.
 • Kendskab til C og C++.

Derudover vil det være en fordel hvis du har kendskab til eller erfaring med følgende programmer:

 • Python
 • Webudvikling i HTML og JavaScript
 • Git
 • Linux

Personlige egenskaber:

 • At du har en analytisk tankegang og evner at tænke ud af boksen.
 • At du er en holdspiller der samtidig kan arbejde selvstændigt og tør tage ansvar for projekter og opgaver.
 • At du er fleksibel og evner at tilpasse dig ændrende krav og deadlines.
 • At du er motiveret og har en positiv holdning og vilje til at lære og udvikle dig.

Vi tilbyder:

 • 37 timers stilling med flekstid.
 • En flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejdere har mulighed for at tage initiativ og ansvar.
 • Spændende opgaver i en international virksomhed med et stort forhandlernetværk, samt et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan sætte deres præg. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode sociale arrangementer.
 • Spændende job- og karrieremuligheder i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på forskning og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk for at identificere nyudvikling og transformere hele industrien.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2024. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Softwareudvikler

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.