Únase a nuestro equipo y forme parte de un futuro apasionante

El equipo de Newtec

En Newtec, trabajamos con el objetivo común de desarrollar, fabricar y comercializar equipos de pesaje, envasado y selección innovadores y de alta calidad para la industria alimentaria.

Consideramos que nuestros empleados son nuestro mayor activo. Por ello queremos crear un entorno estimulante y acogedor para atraer y retener a personas con talento y mentalidad innovadora.

Hemos creado un equipo eficiente y continuamente seguimos buscamos nuevos empleados (como ingenieros de software, ingenieros mecánicos, forjadores, electricistas) que quieran contribuir a reforzar y desarrollar nuestra empresa.

Follow us on LinkedIn for ongoing updates about vacancies and Internship and Project Day (Praktik- og Projektdag) at SDU.


Día de Prácticas y salidas profesionales SDU

La creación de puentes entre Newtec y los estudiantes es una parte importante de nuestra cultura. Conózcanos en el Día de Prácticas y Salidas Profesionales en la SDU y aprenda más sobre nosotros, nuestro sector y en qué trabajamos actualmente.


Entorno multicultural

Ofrecemos interesantes puestos de trabajo y oportunidades profesionales en una empresa internacional muy implicada en la investigación. Estamos muy comprometidos con la inclusión y nos enorgullecemos de nuestro entorno de trabajo informal e multicultural. Somos conocidos por ser transparentes y de mente abierta. Nuestro objetivo es mantener una cultura abierta y dinámica en la que nuestro comportamiento e interacción con los demás se base en la integridad y el respeto.

Newtec valora el espíritu de equipo, el pensamiento innovador y la dedicación a la hora de alcanzar nuestros objetivos y añadir valor a las soluciones de los clientes.

¿Busca una oportunidad profesional interesante?

Llámenos hoy mismo o envíenos su solicitud y currículum vitae (CV) indicándonos su área de interés. Por favor envíe su solicitud a: hr@newtec.dk, a/a: HR department (Departamento de RRHH)

Investigación y desarrollo

Trabajamos en estrecha colaboración con investigadores, científicos, universidades y estudiantes de doctorado nacionales e internacionales con el objetivo de identificar nuevos desarrollos y visiones con potencial para transformar todo el sector industrial el día de mañana.

Open Science Aarhus Universitet University Newtec polymer Newtec es un socio activo en la Open Science network.

Ver más

Puestos vacantes

Maskiningeniør

Newtec A/S søger en maskiningeniør

Er du klar på nye udfordringer? Trives du i et dynamisk team? Kan du håndtere mange forskellige opgaver i en travl hverdag? Så er det måske dig vi søger til at indgå i vores konstruktionsafdeling.

Newtec er en af verdens førende producenter af højteknologiske veje-, pakke- og sorteringsmaskiner. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikke maskiner til fødevareindustrien.

Hos Newtec er udvikling og innovative løsninger altid i højsæde. Det giver udfordrende og varierende arbejdsopgaver i et spændende, internationalt miljø.

Du vil indgå i et stærkt team af ingeniører og teknikere, som brænder for deres fag og sætter en ære i at konstruere løsninger, som imødekommer vores kunders specifikke behov ved at kombinere eksisterende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde og optimere vores produktprogram.
 • Deltage i konstruktion af kundespecifikke ordrer.
 • Give teknisk support til salgsafdelingen ved at udarbejde salgslayouts og omkostningsestimater.
 • Følge konstruktion af projekter fra salg til levering.
 • Være kreativ og resultatorienteret og i stand til at realisere dine idéer.

Om dig

Vi søger en maskiningeniør som har god teknisk forståelse og kan sætte sig ind kundens behov. I samarbejde med din gruppe og den øvrige organisation, skal du kunne bidrage til at levere det rigtige produkt samt sikre, at maskinerne bygges i henhold til den høje standard og kvalitet, som Newtec står for. Du skal ligeledes være struktureret og kunne bevare overblikket, selvom du arbejder parallelt på flere forskellige opgaver, således at du når i mål med disse indenfor deadline.

Vi forventer at du:

 • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Har stærke tekniske færdigheder inden for maskindesign, fremstilling og materialer.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Kan bruge 3D CAD -systemer til at designe og oprette dokumentation i henhold til internationale standarder, gerne Solid Works.
 • Har kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller tilsvarende ERP-system.
 • Kan anvende Microsoft Office.

Herudover vil det være en fordel med erfaring indenfor fødevareindustrien og tyndpladebearbejdning indenfor rustfrit stål.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en dynamisk eksportvirksomhed med forhandlere i mere end 50 lande.
 • Et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor du kan sætte dit præg.
 • En hverdag i en uformel organisation, hvor vi sætter stor pris på godt humør.
 • Gode kollegaer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Maskiningeniør

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Vi vil behandle ansøgningerne løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning i hurtigst muligt.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi vil behandle ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.

Elektronikingeniør

Newtec Engineering A/S søger en Elektronikingeniør

Vil du være med til at udvikle fremtidens robotteknologi, udforske grænserne og gøre ide til virkelighed? Så er det måske dig vi søger:

Newtec Engineering A/S søger en elektronikingeniør til et stærkt team af elektronik- og softwareingeniører. Du skal være med til at udvikle både prototyper og færdige produkter i en udvikling/forskningsafdeling, og dermed være med til at virkeliggøre nyeste forskning. Vi forventer, at dine styrker ligger indenfor elektronik. Du vil i dagligdagen indgå i et udviklingsteam som har tæt samarbejde med bl.a. fysikere, kemikere og mekaniske ingeniører. Du kommer til at arbejde i en udviklingsorienteret virksomhed, og vi ser derfor gerne at du er glad for nye udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Design af svagstrømselektronik til integrerede systemer.
 • Programmering af logikker til indlejrede systemer.
 • Udvikling af testmetoder og fejlfinding.
 • Integration af elektroniske komponenter i maskiner og systemer.
 • Samarbejde med tværfaglige teams for at sikre optimal produktintegration.

Som ny elektronikingeniør hos Newtec, skal du besidde følgende kompetencer og kvalifikationer:

Faglige egenskaber:

 • Uddannet inden for svagstrømselektronik eller tilsvarende.
 • Erfaring med design og simulering af elektroniske kredsløb.
 • Kendskab til printlayout og PCB-design.
 • Godt kendskab til måleudstyr og fejlfindingsteknikker.
 • Erfaring med hele produktcyklussen fra ide og prototype til færdigt produkt.

Personlige egenskaber:

 • At du har en analytisk tankegang og evner at tænke ud af boksen.
 • At du er en holdspiller der samtidig kan arbejde selvstændigt og tør tage ansvar for projekter og opgaver.
 • At du er fleksibel og evner at tilpasse dig ændrende krav og deadlines.
 • At du er motiveret og har en positiv holdning og vilje til at lære og udvikle dig.

Vi tilbyder:

 • 37 timers stilling med flekstid.
 • En flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejdere har mulighed for at tage initiativ og ansvar.
 • Spændende opgaver i en international virksomhed med et stort forhandlernetværk, samt et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan sætte deres præg. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode sociale arrangementer.
 • Spændende job- og karrieremuligheder i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på forskning og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk for at identificere nyudvikling og transformere hele industrien.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2024. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Elektronikingeniør

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.

Softwareudvikler

Newtec Engineering A/S søger en Softwareudvikler

Er du klar på at sætte dit præg på fremtidens teknologi og er du passioneret for at skabe læsninger der vil forme vores digitale fremtid? Så er det måske dig vi søger:

Newtec Engineering A/S søger en softwareudvikler til et stærkt team af elektronik- og softwareingeniører. Du skal være med til at udvikle både prototyper og færdige produkter i en udvikling/forskningsafdeling, og dermed være med til at virkeliggøre nyeste forskning. Du vil i dagligdagen indgå i et software team som har tæt samarbejde med bl.a. fysikere, kemikere og mekaniske ingeniører. Du kommer til at arbejde i en udviklingsorienteret virksomhed, og vi ser derfor gerne at du er glad for nye udfordringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Udvikling af software til prototyper i tæt samarbejde med et udvikling/forskningsteam.
 • Integrering af prototyper i nye og eksisterende produkter, med hensyn til software.
 • Prototype/Produkt løsninger i tværfaglige grupper.

Som ny softwareingeniør hos Newtec, skal du besidde følgende kompetencer og kvalifikationer:

Faglige egenskaber:

 • Har en kandidat indenfor software.
 • Kendskab til C og C++.

Derudover vil det være en fordel hvis du har kendskab til eller erfaring med følgende programmer:

 • Python
 • Webudvikling i HTML og JavaScript
 • Git
 • Linux

Personlige egenskaber:

 • At du har en analytisk tankegang og evner at tænke ud af boksen.
 • At du er en holdspiller der samtidig kan arbejde selvstændigt og tør tage ansvar for projekter og opgaver.
 • At du er fleksibel og evner at tilpasse dig ændrende krav og deadlines.
 • At du er motiveret og har en positiv holdning og vilje til at lære og udvikle dig.

Vi tilbyder:

 • 37 timers stilling med flekstid.
 • En flad ledelsesstruktur, hvor vores medarbejdere har mulighed for at tage initiativ og ansvar.
 • Spændende opgaver i en international virksomhed med et stort forhandlernetværk, samt et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor medarbejderne kan sætte deres præg. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode sociale arrangementer.
 • Spændende job- og karrieremuligheder i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på forskning og udvikling. Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk for at identificere nyudvikling og transformere hele industrien.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2024. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Softwareudvikler

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.