Kom med på holdet og bliv del af en spændende fremtid

Newtec Teamet

Hos Newtec arbejder vi med det fælles mål at udvikle, frem­stille og markeds­føre innova­tive, veje-, pakke- og sortering­sudstyr i høj kva­litet til fødevare­industrien.

Vi anser vores medar­bej­dere for vores størs­te aktiv. Vi be­stræber os der­for på at skabe et in­spirerende og under­støt­tende miljø for fort­sat at til­trække og beholde dyg­tige medar­bejdere med ressource­stærk og innovativ tanke­gang.

Vi har opbygget et meget succes­rigt team og er kon­stant på ud­kig efter nye medar­bejdere, (såsom software ingeniører, maskin­ingeniører, smede, elek­trikere) som kan bi­drage med at styrke og ud­vikle vores forret­ning.

Følg os på LinkedIn for løbende opdateringer om bl.a. ledige stillinger og Praktik- og Projektdag på SDU.


Praktik- og Projektdag SDU

Vi lægger stor vægt på at være en del af studie- og forskningsmiljøet. Mød os på Praktik- og Projektdagen, som afholdes flere gange om året på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet. Her kan du høre mere om mulighederne for praktik- eller projektsamarbejde hos os, lære meget mere om Newtec, vores industri og de mange projekter, vi har gang i og gerne vil have din hjælp til. Vi ses!

Newtec får større værktøjskasse med studieprojekter fra SDU

Brobygning mellem SDU og erhvervslivet

Multikulturelt miljø

Vi tilbyder spænd­ende job- og karriere­muligheder i en inter­national virk­somhed, som i høj grad foku­serer på forsk­ning og udvik­ling. Vi går ind for ink­lusion og vær­ner om vores ufor­melle og tvær­kultu­relle arbejds­miljø. Vi er kendt for at være åbne for nye idé­er og nem­me at tale med. Vores mål er at fast­holde en åben og dyna­misk kultur, hvor vores adfærd og samar­bejde er baseret på integ­ritet og respekt.

Newtec værdsætter hold­ånd, nytænk­ning og evnen til at sæt­te mål og tilføre værdi til kunde­løsninger.

Søger du en spændende karrieremulighed?

Kontakt os i dag eller send en uopfordret ansøgning og et CV med beskrivelse af dine kompetencer og dit interesseområde. Send venligst din ansøgning til hr@newtec.dk, att: HR afdelingen.

Forskning og udvikling

Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk, universiteter og Phd-studerende for at identificere nyudvikling og få indblik i det, der har potentialet til at transformere hele industrien i morgen.

Open Science Aarhus Universitet University Newtec polymer Newtec er en aktiv partner i Open Science netværket.

Se mere

Vores bud på, hvilke kvalifikationer vi får brug for i fremtiden

Jobopslag

Maskiningeniør

Newtec A/S søger en maskiningeniør

Er du klar på nye udfordringer? Trives du i et dynamisk team? Kan du håndtere mange forskellige opgaver i en travl hverdag? Så er det måske dig vi søger til at indgå i vores konstruktionsafdeling.

Newtec er en af verdens førende producenter af højteknologiske veje-, pakke- og sorteringsmaskiner. Vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering af unikke maskiner til fødevareindustrien.

Hos Newtec er udvikling og innovative løsninger altid i højsæde. Det giver udfordrende og varierende arbejdsopgaver i et spændende, internationalt miljø.

Du vil indgå i et stærkt team af ingeniører og teknikere, som brænder for deres fag og sætter en ære i at konstruere løsninger, som imødekommer vores kunders specifikke behov ved at kombinere eksisterende teknologi og maskiner på nye og innovative måder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Vedligeholde og optimere vores produktprogram.
 • Deltage i konstruktion af kundespecifikke ordrer.
 • Give teknisk support til salgsafdelingen ved at udarbejde salgslayouts og omkostningsestimater.
 • Følge konstruktion af projekter fra salg til levering.
 • Være kreativ og resultatorienteret og i stand til at realisere dine idéer.

Om dig

Vi søger en maskiningeniør som har god teknisk forståelse og kan sætte sig ind kundens behov. I samarbejde med din gruppe og den øvrige organisation, skal du kunne bidrage til at levere det rigtige produkt samt sikre, at maskinerne bygges i henhold til den høje standard og kvalitet, som Newtec står for. Du skal ligeledes være struktureret og kunne bevare overblikket, selvom du arbejder parallelt på flere forskellige opgaver, således at du når i mål med disse indenfor deadline.

Vi forventer at du:

 • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Har stærke tekniske færdigheder inden for maskindesign, fremstilling og materialer.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Kan bruge 3D CAD -systemer til at designe og oprette dokumentation i henhold til internationale standarder, gerne Solid Works.
 • Har kendskab til Microsoft Dynamics NAV eller tilsvarende ERP-system.
 • Kan anvende Microsoft Office.

Herudover vil det være en fordel med erfaring indenfor fødevareindustrien og tyndpladebearbejdning indenfor rustfrit stål.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en dynamisk eksportvirksomhed med forhandlere i mere end 50 lande.
 • Et alsidigt og frit arbejdsmiljø, hvor du kan sætte dit præg.
 • En hverdag i en uformel organisation, hvor vi sætter stor pris på godt humør.
 • Gode kollegaer.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning og CV: sendes til jobs@newtec.dk mrk. Maskiningeniør

Arbejdssted: Newtec, Stærmosegårdsvej 18, 5230 Odense M

Vi vil behandle ansøgningerne løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning i hurtigst muligt.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi vil behandle ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Katrine Ehlers på 23397751.

Om Newtec

Newtec er en af verdens førende producenter af veje-, pakke- og sorteremaskiner, og har i løbet af de sidste 45 år leveret over 20.000 anlæg globalt. Newtec har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger til et utal af forskellige produkter, og som et resultat af dette bruges vores løsninger til f.eks. grøntsager, gulerødder, kartofler, fisk, rejer, trækul, plastikfittings, chokolade og meget andet. Newtec har ca. 50 forhandlere fordelt over hele verden, og hovedparten af omsætningen er eksport. Newtec har hovedsæde i Odense og har omkring 115 ansatte.