Den mest effektive optiske sorteremaskine på markedet til kartofler og gulerødder

Newtec fremstiller optiske sorteringsmaskiner til den type kartoffel, der fungerer på dit marked og lever op til dine kvalitetsstandarder og forudindstillede klassifikationer.

I mere end tyve år har Newtec udviklet og produceret optiske sorteremaskiner til kartofler og gulerødder. Vores Celox optiske sorteremaskiner er unikke og førende maskiner med hensyn til teknologi og kapacitet.

Vores Celox indeholder patenteret teknologi og er den eneste maskine på markedet, som samtidigt kan sortere produkter efter både størrelse og kvalitet - desuden sorterer Celox-maskiner produkterne i op til 16 forskellige kategorier.

Produkterne kan dermed opdeles i den mest passende måde med henblik på at matche ordrer og optimere indtjeningen. Sorteringer af specielle produkter, egnet til særlige emballager, kampagner, eller kundesegmenter er også muligt.

Vi ser frem til at optimere værdien af jeres kartofler og/eller gulerødder ved at sortere dem på den mest profitable måde.

Dine fordele

 • Sortering efter kvalitet, størrelse og form i én maskine
 • Præcis udvælgelse af produkter med høj værdi
 • Skånsom produkthåndtering
 • Reduceret lønomkostninger
 • Den ensartede kvalitetssortering sikrer den optimale udnyttelse af dine afgrøder.
 • WebServices giver mulighed for komplet indsamling af produktoplysninger og fjern-service gennem internettet.

Læs mere om vores sorteremaskiner ved at bruge nedenstående links:

Forskning og udvikling

Vi arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk, universiteter og Phd-studerende for at identificere nyudvikling og få indblik i det, der har potentialet til at transformere hele industrien i morgen.

Open Science Aarhus Universitet University Newtec polymer Newtec er en aktiv partner i Open Science netværket.

Se mere

Intelligent software

Vi tilpasser softwaren til præcis den type afgrøde, som maskinen er beregnet til. Vores Celox- maskiner bruger intelligent software, som kan konfigureres til at identificere specifikke defekter på forskellige overflader. Det betyder for eksempel, at vores Celox-P-DUAL-UHD kan sortere næsten enhver kartoffelsort, samt tage hensyn til at afgrøder har tendens til at ændre sig i løbet af sæsonen.

Celox maskinerne bringer derfor stor værdi til vore kunder, ikke blot ved at reducere lønomkostningerne, men også ved at optimere værdien af hver enkelt kartoffel eller gulerod ved at klassificere dem på den mest rentable måde.

Newtec kontrolpanel, intuitive Celox brugerflade til konfigurering af produkter efter kvalitet, størrelse og form

Newtec software

 • Intuitiv brugerflade til at konfigurere produkter efter kvalitet, størrelse og form
 • Web-baseret brugerflade for nem tilgængelighed
 • PLC tilslutning for integration i produktionslinje

Newtec tager styringen

Celox maskinerne er 100% udviklet af Newtec. Newtec har højt kvalificerede medarbejdere, der løbende udvikler og forbedrer softwaren såvel som de mekaniske dele af de optiske sorteremaskiner.

I dag er Ultra High-Definition kameraerne som anvendes i maskinerne, udviklet og produceret af vores datterselskab Qtechnology.

Det betyder, at Newtec styrer hele processen, og at al service og support bakkes op direkte fra Newtec.

Læs mere om

Qtec logo

Sikker fjernadgang i realtid

Den optiske sorteremaskine udgør kernen i din produktionslinje, og giver derfor adgang til alle sorteremaskinens funktioner, foruden fuld information og procesovervågning på alle tidspunkter. Maskinen kan betjenes direkte via et intelligent og brugervenligt touchskærms-interface. Derudover kan den fjernstyres via en web-browser fra en stationær eller bærbar pc, tablet-pc eller smartphone. Lokal fjernstyring af maskinerne i samme bygning, er muligt blot ved at forbinde maskinerne til et lokalnetværk (LAN), og det er muligt at styre et vilkårligt antal Celox maskiner fra den samme browser. Verdensomspændende on-line fjernbetjening er understøttet gennem sikre forbindelser (VPN), via Newtec WebServices.

Newtecs løsning giver flere vigtige fordele:

 • Flere maskiner kan tilgås, overvåges, og endda betjenes fra en enkelt pc fra et centralt placeret kontrolrum i virksomheden.
 • For at få adgang til maskinens brugerflade, skal man blot åbne en browser og indtaste sorteremaskinens lokale ip-adresse i browserens adresselinje.
 • Alle de indstillinger og statistikker, der er tilgængelige for maskinens daglige operatør, er også tilgængelige i realtid ved fjernadgang.
 • Adgang er normalt begrænset til maskiner på samme lokalnetværk (LAN). Men hvis netværket tilgås et Virtuelt Privat Netværk (VPN) eller gennem Newtec WebServices, kan brugergrænsefladen endda tilgås via internettet. Dette giver mulighed for nem overvågning af maskiner på forskellige geografiske lokaliteter.
 • Fjernsupport er muligt gennem WebServices. Hvis operatøren har et spørgsmål vedrørende en konkret indstillingsmulighed, vil Newtec’s uddannede servicepersonale - med din tilladelse - kunne logge ind på din Celox maskine og se maskinens indstillinger og tilbyde rådgivning. Med din tilladelse, kan vi selv ændre og optimere konfigurationen af ​​din maskine.
 • Af sikkerhedsmæssige årsager er alle funktioner, der involverer start/stop af mekaniske dele ikke tilgængelige ved fjernadgang.

Komplet overblik over indstillinger

Brugergrænsefladen giver et omfattende, men alligevel overskueligt, overblik over maskinens hastighed, afgrødeklasser og deres transportbånds-tildelinger. Den viser desuden mængden af afgrøder, der går til hver klasse, så operatøren hurtigt kan vurdere om hver klasse modtager tilstrækkelige mængder produkter, eller om sorteringsindstillingerne har brug for finindstilling. Desuden er væsentlige kriterier for størrelsessortering umiddelbart synlige og hurtigt tilgængelige.

Nøjagtig styring af størrelser

Kriterier for størrelsessortering kan indtastes med 1 millimeters nøjagtighed. Dette muliggør konfiguration af meget snævert definerede regler for afgrøde længde, diameter, osv. Kriterier kan angives individuelt for hver klasse, og muliggør dermed produktion af sorteringsklasser, hvor produkter udvælges efter helt specielle kriterier.

Integreret produktionslinje

Celox-maskinen understøtter også direkte integration i produktionslinjen via nogle af industriens mest almindelige kommunikationsprotokoller, såsom Modbus-TCP og OPC (Open Platform Communications). Disse protokoller understøttes i vid udstrækning af de moderne industrielle PLC'er (Programmerbare Logik-Controllere) som i dag befinder sig i centrum af de fleste produktionslinjer.

Kontakt os

Kontakt venligst din lokale repræsentant for yderligere information. Se mere